Volg je ons al?

Een overzicht van de verhuisbedrijven in Nederland

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Een verhuizing binnen je eigen stad is waarschijnlijk zo gedaan. De verhuiswagen rijdt een paar keer op en neer en de meeste meubels of benodigdheden kunnen al uitgepakt worden op de plaats van bestemming. Bij het verhuizen naar een andere stad zijn er logischerwijs meer dingen waarmee je rekening dient te houden. Misschien is je nieuwe woonadres namelijk wel een provincie verder of juist aan de andere kant van het land.

Vaak kost een verhuizing een hoop tijd gezien de voorbereiding en het daadwerkelijke werk dat er nodig is. Een professioneel verhuisbedrijf kan door de kennis en ervaring een hoop werk overnemen en een inschatting maken van wat er daadwerkelijk dient te gebeuren. Niet alleen gaat het hierdoor sneller, maar het scheelt ook een heleboel stress.

De zoektocht naar een geschikt verhuisbedrijf

Een verhuisbedrijf is gemakkelijk via de website te vinden. In elke stad staat namelijk een professioneel verhuisbedrijf voor je klaar! Bekijk daarom snel de Erkende Verhuizers die beschikbaar zijn. Erkende Verhuizers zijn verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij het branchekeurmerk Erkende Verhuizers. Dit houdt in dat ze voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze verhuisbedrijven onderscheiden zichzelf van de rest door onder andere vakkundig personeel, een goede verzekering van je inboedel, algemene voorwaarden die samen met de Consumentenbond zijn opgesteld en naleving van cao en Arboregels voor verhuizers.

Elk verhuisbedrijf heeft de professionaliteit om een klus succesvol af te ronden en van een klant een tevreden klant te maken. Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat meer dan de helft van de mensen (55%) gebruik zou maken van een verhuisbedrijf bij een volgende verhuizing.