Volg je ons al?

Erkende verhuisbedrijven in Apeldoorn

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers in en rondom de stad Apeldoorn. Kies een erkend verhuisbedrijf uit in de buurt van Apeldoorn of gebruik onze offerte-tool hierboven. Selecteer jouw voorkeuren en krijg gratis offertes toegestuurd van de 3 meest geschikte verhuizers voor jouw verhuizing.

Levende cultuur in historisch Apeldoorn

Apeldoorn is een prachtige stad in het midden van Nederland. Het is omgeven door groene bossen en parken, wat het een ideale plek maakt voor liefhebbers van de natuur. De stad heeft een rijke geschiedenis en biedt tal van historische bezienswaardigheden, waaronder het Koninklijk Paleis Het Loo en de Koningin Julianatoren. Apeldoorn heeft ook een levendig cultureel leven met een breed scala aan musea, theaters en muziekfestivals. De stad biedt een breed scala aan winkels en restaurants, van lokale ambachtelijke winkels tot internationale ketens. Apeldoorn heeft een uitstekende infrastructuur en is gemakkelijk bereikbaar per trein en auto. Het is een ideale plek om te wonen voor mensen die rust en groen willen combineren met de levendigheid van een stad.

Verhuizen van en naar Apeldoorn

Apeldoorn is een populaire stad om naartoe te verhuizen vanwege de goede bereikbaarheid en de aantrekkelijke leefomgeving. De stad ligt centraal in Nederland en is goed te bereiken via de snelwegen A1 en A50. Daarnaast heeft Apeldoorn veel groen en natuur in de omgeving, zoals Nationaal Park De Hoge Veluwe en Paleis Het Loo.

Het aantal inwoners van Apeldoorn is in de afgelopen jaren gestaag gegroeid. In 2021 had de stad bijna 163.000 inwoners. Deze groei komt mede door de populariteit van Apeldoorn als woonstad. Veel mensen verhuizen naar Apeldoorn vanwege de centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de mooie omgeving.

In 2021 verhuisden 5.938 mensen van een andere plek in Nederland naar de gemeente Apeldoorn. Daarnaast verhuisden nog eens 10.765 mensen van een huis in Apeldoorn naar een andere plek binnen dezelfde gemeente.

De wijken in Apeldoorn

Apeldoorn is een stad met veel verschillende wijken en buurten, elk met hun eigen karakter en voorzieningen. Zo zijn er bijvoorbeeld de groene en ruim opgezette wijken De Maten en Woudhuis, waar veel gezinnen wonen. In het centrum van Apeldoorn vind je de gezellige wijken De Parken en Brink en Orden, met veel historische panden en leuke winkeltjes en restaurants. Voor wat meer rust en ruimte kun je terecht in wijken als Zuidbroek en Osseveld, waar ook veel nieuwbouwwoningen te vinden zijn. In Kerschoten en Berg en Bos vind je juist weer veel grote villa’s en landhuizen. Kortom, voor ieder wat wils in Apeldoorn wat betreft wonen!

Verhuisbedrijven in Apeldoorn

Er zijn verschillende verhuisbedrijven gevestigd in en rondom Apeldoorn die je kunnen helpen bij een verhuizing binnen of buiten de regio. Zowel voor het vervoeren van je inboedel en meubels, als additionele diensten als inpakservice, opslag of een verhuislift.

  1. Verhuisbedrijf A. Staal is gevestigd in Apeldoorn en is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen en internationale verhuizingen. Het bedrijf heeft ruim 70 jaar ervaring in de verhuisbranche en beschikt over een team van ervaren en gediplomeerde verhuizers

  2. Verhuisbedrijf Pot heeft een vestiging in Apeldoorn en biedt zowel particuliere als zakelijke verhuizingen aan. Het bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring en al lange tijd aangesloten bij onze brancheorganisatie Erkende Verhuizers.. Het bedrijf werkt met ervaren en gediplomeerde verhuizers en heeft een eigen wagenpark met modern materieel. Pot Verhuizingen Apeldoorn streeft naar een persoonlijke aanpak en maatwerk voor elke klant.

  3. Verhuisbedrijf Veldhoen heeft een eigen verhuiswagenpark en een team van professionele verhuizers. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals inpakservice, montage- en demontageservice en opslagmogelijkheden. Bovendien hebben ze verschillende keurmerken en certificeringen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

  4. Verhuisbedrijf H Lammers is gevestigd in Apeldoorn en is een erkend verhuisbedrijf met ruim 90 jaar ervaring in de verhuisbranche. Het bedrijf biedt verschillende verhuisdiensten aan, waaronder particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen en internationale verhuizingen. Ook bieden ze extra services zoals tijdelijke opslag en inpakwerkzaamheden. Het bedrijf werkt met goed opgeleide en ervaren verhuizers om ervoor te zorgen dat elke verhuizing soepel verloopt.

Bij het kiezen van een verhuisbedrijf zijn er verschillende overwegingen die belangrijk kunnen zijn. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en kwaliteit van het bedrijf. Kijk bijvoorbeeld naar de reviews van eerdere klanten en hoe lang het bedrijf al actief is. Daarnaast kan het handig zijn om te kijken of het bedrijf beschikt over de juiste verzekeringen en vergunningen om te mogen verhuizen. Verder kan het belangrijk zijn om te kijken naar de prijs en de aangeboden diensten, zoals tijdelijke opslag en verhuisdozen. Het is ook goed om te overwegen of je zelf wilt helpen bij de verhuizing of dat je alles wilt uitbesteden. Ten slotte is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken over de planning en de uitvoering van de verhuizing.

Verhuisbedrijven door heel Nederland

Bij Verhuizen.nl kun je niet alleen een overzicht van verhuisbedrijven in apeldoorn vinden. Erkende Verhuizers bevinden zich namelijk door heel Nederland. Neem daarom ook een kijkje op